Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Heel Kampen Bouwt!

Stroop je mouwen maar vast op, want we gaan weer bouwen! Kom in de voorjaarsvakantie naar de Stadskazerne, het Stedelijk Museum én de Koggewerf en bouw een wereld aan verhalen met bouwstenen, stroken, woorden en nog veel meer.

We hebben leuke activiteiten op verschillende plekken in de Stadskazerne:

• Bouw aan de hand van een verhaal! Er wordt een boek voorgelezen: over de dierentuin, het circus of over een monster; het is iedere keer iets anders.
  • Gedichten bouwen met Jehudi van Dijk. We gaan lekker knutselen met woorden uit oude Bibliotheekboeken. Knip de woorden uit en maak je eigen gedichtje!
  • Bouw aan je stamboom in samenwerking met Stadsarchief Kampen.
  • Vrij bouwen met Lego en Kapla

Bij het Stedelijk Museum kun je meebouwen aan een kartonnen stad! Je kunt ook nog de expositie met Lego bekijken t/m 28 februari 2024. En leuk meegenomen: op vertoon van je Bibliotheekpas (voor volwassenen) krijg je 50% korting op de entree van het museum.

En bij de Koggewerf? De Koggewerf is open van 11:00 - 16:00 uur. De taveerne is open, de Kogge is te bezichtigen, de expositie is open en er zijn VR brillen voor een echte kogge/zeil beleving.

Houd onze website en socials in de gaten!

Datum zaterdag 24 februari 2024
Tijd 11:00 tot 16:00 uur
Waar De Stadskazerne (Bibliotheek)
Voor wie Voor alle leeftijden, Basisschool kinderen, Jeugd en jongeren, Kinderen (0-4 jaar)