Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Samenleving in gesprek: verantwoordelijkheid

Samenleving in gesprek: verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid nemen, wat betekent dat in deze tijd? Wat is een goede manier van omgaan met andere mensen, met onze omgeving en de aarde? Dit thema wil het initiatief Samenleving in Gesprek graag verkennen op dinsdagavond 21 mei van 19.30 tot 21.30 uur. Je bent van harte welkom!

In kleine groepjes gaan we in gesprek, over de verantwoordelijkheid van inwoners van de gemeente Kampen, het bedrijfsleven, boeren en de overheid. Wat staat ons samen te doen? We gaan met elkaar op zoek naar nieuwe inzichten die kunnen bijdragen aan een betere samenleving.

Iedereen is welkom om mee te doen met het gesprek. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er koffie/thee en koekjes voor je klaarstaan.

Zie jij zaken in de samenleving die verandert kunnen worden of beter zouden kunnen verlopen? Ben jij geïnteresseerd in de levensomstandigheden van je medebewoner? Je bent van harte welkom!

Het is bedoeling van Samenleving In Gesprek dat de gesprekken zullen leiden tot vervolggesprekken en misschien wel nieuwe initiatieven. Daarvoor zullen wij jaarlijks een aantal van dit soort avonden organiseren om dit thema met elkaar verder uit te diepen. Zie voor meer informatie de website van Samenleving in gesprek. 

Geïnteresseerd? Reserveer een gratis ticket, dan weten wij hoeveel koffie en thee we klaarzetten. Let op! helaas ontvangt niet iedereen een bevestigingsmail met een ticket. Maak je geen zorgen als dit gebeurt, je naam staat op de lijst dus het komt goed. 

 

initiatiefnemers.jpeg

Datum dinsdag 21 mei 2024
Tijd 19:30 tot 21:30 uur
Waar Café Paatje, 1e etage
Voor wie Volwassenen (18+)
Prijs Gratis